top of page
Addisi_Facebook_Omslagfoto_Vfinaal.jpg

" Addisi staat voor ‘nieuwe weg’ en dat is precies waar ik wil toe bijdragen: jou op weg zetten naar keuzes die (opnieuw) een goed fit hebben met waar jij op je best bent."    
Hilde Van Damme - Addisi

Services

Op professioneel vlak het noorden wat kwijt? Dan is loopbaancoaching iets voor jou.  

Het resultaat: vol energie kan je nieuwe uitdagingen aan. In je bestaande job of daar buiten.

Meer weten

Stress- en burn-out begeleiding

Je holt van A naar Z en weer terug.  Je bent enthousiast en gedreven.  Ja, het is druk. Maar jij bent sterk en het lukt wel.  En omdat je zo sterk bent, blijf je ook heel lang door doen. Te lang.  Tot het dan toch niet meer lukt.

Stress- en burn-out begeleiding biedt je een integrale benadering waardoor je weer in je kracht komt te staan, dicht bij wat voor jou belangrijk is.

Meer weten

Sta je voor grote persoonlijke uitdagingen?

Weet je even niet meer welke weg je op moet? 

Bereik je je doelen niet?

Ook dan kan coaching het verschil maken tussen  vast blijven zitten of weer in beweging  komen.

Meer weten

Ondernemerscoaching
Executive coaching
Loopbaancoaching

Ook als ondernemer kan je nood hebben aan een klankbord.  Als coach zijn ondernemers mijn natuurlijke habitat.  Als sparring partner ga ik graag met jou aan de slag rond persoonlijke en professionele uitdagingen.  De 2 hangen vaak zo dicht aan elkaar vast ...

Meer weten
 

Business Development
Service Development
Projectmanagement & -realisatie

Addisi gaat ook aan slag rond organisatie-ontwikkeling.  Bedrijven en organisaties die nieuwe producten of diensten willen ontwikkelen en in de markt zetten de goesting, energie en tools geven om nieuwe wegen te verkennen... Plus helpende handen om dat waar te maken.

Meer weten

Addisi dat is in eerste instantie Hilde Van Damme.  Mijn passies: mensen, ondernemerschap, verschil maken, de toekomst, nieuwe bestemmingen, …  In wat ik doe, professioneel en daar buiten, streef ik er naar mensen het beste in zichzelf te laten boven halen zodat ze tot concrete resultaten kunnen komen en groeien.  Hiervoor put ik uit mijn rijke ervaring én uit opleidingen die erkend zijn door de International Coaching Federation (ICF) én de Vereniging Erkende Stress en Burn-out coaches (VESB).
Mijn ‘Why’ is om jou de goesting, energie en tools te geven om nieuwe wegen te verkennen.  Zo kan jij ontdekken wat écht belangrijk is voor jou en stappen zetten om daar ook te geraken.

Meer lezen

About Me

"If we did all the things we are capable of, we would literally astound ourselves."

Thomas Edison

Let's Talk
bottom of page