top of page
20200722_0063_Addisi_original Seppe bord
20200722_0063_Addisi_original Seppe bord

Persoonlijke coachingstraject voor ondernemers

Addisi biedt je een individueel coachingtraject. We zijn je klankbord en houden je een spiegel voor op persoonlijk én professioneel vlak. We helpen je antwoorden en oplossingen te formuleren op al je vragen (ook de vragen die je jezelf op dit ogenblik nog niet stelt).

Je bent een ondernemende ondernemer, je hebt een eenmanszaak of je leidt een kmo. Je wil een gezonde balans tussen het werk en je leven nààst je werk. Je wil groeien, op een duurzame manier.

 • Waar staan jij en je onderneming voor? Wat is je ambitie? Hoe groot- of kleinschalig wil je zijn? Wat wil je écht voor je klanten betekenen? Waar lig je van wakker? Wat houdt je tegen? Wat stuwt je vooruit?  We zoeken samen antwoorden.
   

 • Duikt er probleem op met een medewerker? Een onderliggende wrevel of ongenoegen? Een verschil in visie of aanpak? De oplossing ligt niet altijd voor de hand. Addisi biedt je een klankbord in de aanpak van conflictsituaties en maakt je sterker om het probleem daadkrachtig op te vangen.
   

 • Te kampen met “energievreters”? Hoe kan je die anders aanpakken, zodat je geen energie verliest maar krìjgt!
   

 • Loop je ergens vast? Bots je op een duidelijke of onderliggende drempel? We ondersteunen je, we helpen je de knoop te ontwarren. We bekijken je bedrijf door een andere bril, bieden jouw een andere kijk op de zaak. Zodat je weer helemaal op het juiste spoor zit en de beste keuzes kan maken.
   

 • We ontwikkelen sàmen een aanpak die je klanten nog meer vooruit helpt zoals jij dat voor ogen hebt. We zoeken samen nieuwe wegen om in te slaan. Een stap vooruit in de groei van jouw onderneming, van jouw succes.

 

Op jouw maat!

We luisteren actief, onbevangen en onbevooroordeeld naar jou. We pinnen ons niet vast op een vooraf opgesteld schema, maar leveren service op maat. We formuleren de antwoorden en oplossingen die jij nodig hebt

Ondernemerscoaching met loopbaancheque?

Wist je dat je als zelfstandige en bedrijfsleider óók in aanmerking komt voor VDAB Loopbaancheques? Daarmee kan je voor 80 euro een pakket van 7 uur begeleiding krijgen rond loopbaanthema’s die voor jou op dit moment belangrijk zijn.

Want ook als ondernemer heb je een loopbaan. En in die loopbaan word je continu uitgedaagd om problemen aan te pakken, om productiever te zijn, winstgevend, om steeds harder en steeds meer …   
Meer info over loopbaancoaching en de cheques vind je hier

Uiteraard kan je me ook persoonlijk contacteren om die mogelijkheid via loopbaancheques te bespreken.

Coaching kan je ook aanvragen voor medewerkers en je team(s). Hier vind je het volledige aanbod. 

"We prikkelen je goesting, motivatie, energie om vooruit te gaan, misschien zelfs verder dan je aanvankelijk dacht!"

 

bottom of page