top of page
20200722_0084_Addisi_original team tafel
20200722_0109_Addisi_to do lijst lage re

Preventietraject stress en burn-out

Kies voor een preventietraject op maat van je bedrijf of medewerkers, waar je echt baat bij hebt.

Zoveel onderzoek heeft intussen onomstotelijk bewezen dat dit niet alleen leidt tot minder afwezigheden en burn-outs maar ook toch betere werkkwaliteit én resultaten van medewerkers. Het levert dus ook geld op. #winwinwin 

Een preventief welzijnsbeleid is een wettelijke verplichting.  Maar het kan ook meer zijn.  We nemen het echt ter harte, want het loont. 

Klachten rond stress & burn-out ontstaan zelden door 'te veel werk'. Wel door een combinatie van omstandigheden en de manier waarop de persoon in kwestie daarmee omgaat. Het is maar door te werken aan beiden dat je een fundamentele oplossing op lange termijn kan waar maken.

 • Hoe versterk je veerkracht en weerbaarheid van je medewerkers en vermijd je een tijdelijke uitval van je sterke medewerkers?

 • Viel iemand uit?  Hoe realiseer je een duurzame herstart?  

​ 

 • Hoe buig je stress en andere negatieve gevoelens om in groei?

 • Kunnen we ondersteunende factoren in de organisatie versterken? En belemmerende factoren aanpakken?

Stress en burn-out coaching helpt beter om te gaan met stress, om te herstellen van stressklachten of burn-out, om op een gezonde manier te re-integreren en duurzaam stressbestendiger worden.   Met de juiste begeleiding komt je medewerker hier sterker uit als ooit te voren.  Met de openheid om ruimer te kijken dan deze ene persoon, word je bedrijf er globaal sterker door.

Kies voor individuele coaching, workshops of een mix van beiden. 

 • Stress ontstaat wanneer er meer van iemand gevraagd wordt dan hij of zij denkt te kunnen waarmaken.   In 1 op 1 coaching gaan we daarmee aan de slag. We versterken competenties en werken toe naar een persoonlijk actieplan.
   

 • Via workshops kan je ruimer met teams aan de slag om veerkracht op te bouwen en stress aan te pakken.  Deelnemers leren signalen van stress en burn-out herkennen zowel bij zichzelf als bij mensen hun omgeving, krijgen tips en tricks en maken ook hier een actieplan waarmee ze verder aan de slag gaan. 
  Deze collectieve workshops zijn ideaal om preventief aan de slag te gaan.  

 • Zit je aan het stuur van je organisatie of bedrijf en wil je fundamenteel werken.  
  Dan kan ook dat een traject zijn dat we samen met jou als verantwoordelijke uitwerken en aanpakken.  Hoe kan je, binnen jouw bedrijfsrealiteit, ondersteunende factoren versterken en belemmerende factoren weg werken? Dat is fundamenteel werken en levert duurzaam resultaat op.  Dat levert geld op. 
   

Contacteer ons gerust voor een verkennend gesprek.

Tip! 
Nog tot 31/12/21 kan je een preventietraject opstarten met 60% subsidie.
Hier meer info

"Buig stress

en andere negatieve gevoelens 

om in groei.
Het kan!"

bottom of page