top of page
20200722_0109_Addisi_to do lijst lage re
20200722_0141_Addisi_original.jpg

Stress en burn-out  begeleiding

Op het werk is het razend druk. Vaak ben jij het die een tandje bijsteekt. Ook thuis geef je alles. Kinderen, familie, het huishouden, klusjes, hobby’s, vrienden… Je holt van A naar Z en terug in hoge versnelling.

 

Als je dan toch voelt dat je de limiet bereikt hebt of al aan het overschrijden bent… als je voelt dat je er iets aan moet doen… doe dat dan ook maar!

 

Want plots kan het licht uitgaan. Zelfs als je altijd zo sterk was, met zo veel wilskracht en plichtsbesef. Of juist daarom…

 

Er is een weg terug, zeer zeker. En hoe sneller je aan de slag gaat met stress, hoe sneller je weer kan opbouwen en in je kracht kan staan.​

Individuele begeleiding rond stress en burn-out

Als stress- en burn-out expert begeleid ik je stap voor stap bij je herstel- en groeiproces. Een traject is voor iedereen verschillend. Want ook de oorzaak van stress is bij iedereen anders. 

We pakken de symptomen aan, maar ook de onderliggende oorzaken. Het vraagt best wat moed om burn-out grondig aan te pakken, maar zo behaal je wél de mooiste resultaten en vind je nieuwe energie en veerkracht.

Waar werken we aan?

  • Hoe bouw je je energie en veerkracht weer op? Als je echt te ver in het rood bent gegaan, heb je eerst rust nodig. Daarna zoeken we uit hoe je de batterijen opnieuw kan laden. Stap voor stap komt je energie terug: fysiek, mentaal en emotioneel. 

 

  • Als je er klaar voor bent, duiken we dieper in het verlies van energie: wat doet jouw batterij leeglopen? Waaraan raak jij je kostbare energie kwijt? Wat zijn jouw energievreters en energiegevers? Staan er “to do’s” op je lijstje die je éigenlijk kan schrappen, zodat er tijd vrijkomt voor wat écht belangrijk is? We gaan ermee aan de slag.

  • Wie ben jij en wat drijft jou? Wat is belangrijk voor jou? Welke drijfveren maken het je lastig? Je perfectionisme? Je plichtsbesef of vastberadenheid? Ben jij degene die het de anderen steeds naar hun zin maakt? Allemaal sterke kwaliteiten. Maar je loopt het risico dat je op de duur niet meer mee geniet van (de resultaten van) je inspanningen. Wat is goed voor de anderen én voor jou? We zoeken een nieuw evenwicht.

  • Hoe zit het met je (werk)omgeving? Is er een stoorzender? Of een combinatie van negatieve prikkels? Op welke van die factoren heb je impact? We pakken eerst dié aan! En vervolgens: hoe wil en kan je omgaan met de zaken waar je géén grip op hebt? Je omgeving kan ook een hulpbron zijn: wat kunnen je collega’s, je familie, je vrienden voor je doen? Meer dan je denkt!

Wat levert het je op?

Een realistische haalbare oplossing op lange termijn
waardoor jij weer in je kracht staat,
en kan doen wat voor jou belangrijk is.

Praktisch

Voor coaching kan je terecht

in Zele (Ommegangssstraat 38)
en in Opdorp (Hofstee 43)

 

 Verkies je een afspraak bij jou op het bedrijf, een wandelcoaching of een digitale coaching?
Dat kan ook!

Als coach ben ik erkend door : 

gezamelijk-logo-transparant-vesb-300x91.

We starten met een intakegesprek als kennismaking. Neem rustig en uitgebreid de kans om je concrete vraag of je probleem te verwoorden. We overleggen hoe we daarmee aan de slag kunnen en wat je wel of niet kan verwachten. 

Na het intakegesprek beslis jij of je verder gaat met het traject of niet. 

 

De duur van een traject verschilt van persoon tot persoon en is niet altijd makkelijk te voorspellen. Sommige mensen hebben voldoende aan enkele sessies, anderen hebben meer baat bij een langere begeleiding. Uiteraard beslis jij op elk moment of je verder wil gaan.

 

Contacteer me vrijblijvend.

We spreken af hoe, waar en wanneer we van start kunnen gaan. 
Twijfel je nog?  Geen probleem, ik maak graag tijd voor je vragen.

bottom of page