Stress en burn-out  begeleiding

Je holt van A naar Z en weer terug.  Op het werk is het druk en ben jij het die vaak een tandje bijsteekt.  Ja, het is druk. Maar jij bent sterk en het lukt wel.  Ook thuis wil je graag alles geven.  Hobbies, kinderen, familie, vrienden, werkjes in huis, … het roept om aandacht en jij wil het graag allemaal voor elkaar krijgen.  
En omdat je zo sterk bent, blijf je ook heel lang door gaan. Te lang. 
Tot het dan toch niet meer lukt. 

Heel plots kan het licht uit gaan. 
In het beste geval voel je tijdig aan dat je over je limieten aan het gaan bent en dat je er iets moet aan doen. Doe dat dan ook maar! 

 

Hoe sneller je aan de slag gaat met stress, hoe sneller je terug kan opbouwen en in je sterkte staan.

Individuele begeleiding rond stress en burn-out

Als stress- en burn-out expert begeleid ik jou graag stap voor stap bij jouw herstelproces, jouw groeiproces.   Hoe zo’n traject eruit ziet is voor iedereen verschillend. Want wat aan de basis ligt van die stress is bij iedereen verschillend. 

We werken daarbij niet alleen op symptomen.  Het vraagt moed om burn-out grondig aan te pakken, maar het is de enige garantie dat jij ook echt in je kracht zal blijven staan.

Waar werken we aan?

 • Hoe bouw je terug energie en veerkracht op?  Dat is meestal waar we eerst mee aan de slag gaan.  Als je echt te diep in het rood bent gegaan is rust wat je eerst nodig hebt.  
  Daarna gaan we uitzoeken hoe je jouw energiebatterij terug kan opvullen.  Stap voor stap herwin je stukjes energie. Fysiek, mentaal en emotioneel.    

 • Als je daar klaar voor bent, duiken we ook dieper in die energiebatterij om te verkennen wat het is dat maakt dat jouw energiebatterij leeg loopt.  Waar besteed jij jouw kostbare energie aan?   Weet je eigenlijk wel wat jouw energievreters en energiegevers zijn?  Zijn er dringende maar niet zo belangrijke zaken die misschien weg kunnen om ruimte te creëren voor zaken die minder dringend maar wél heel belangrijk voor jou zijn? En hoe doe je dat dan? We gaan ermee aan de slag. 

 • We kijken naar wie jij bent en wat jou drijft.   Wat is echt belangrijk voor jou?  We maken het weer zichtbaar zodat je ermee aan de slag kan.

 • Als jij daar voor open staat gaan we ook kijken naar die drijfveren die het jou – zeker onder stress - lastig maken.  Dat kan jouw perfectionisme zijn. Of is het jouw overtuiging dat je sterk moet zijn?  Ben jij degene die steeds paraat is om het anderen naar hun zin te maken? …   Vaak zijn dat de zaken die je naar een burn-out situatie brengen.
  Wat daar onder zit zijn sterke kwaliteiten.  Maar die kwaliteiten kunnen ook in overdrive geraken waardoor het voor jou echt lastig kan worden.  We verkennen hoe je daar anders kan mee omgaan. Hoe kan het wél werken, op zo’n manier dat het weer een fijne kwaliteit wordt, en vooral ook iets minder lastig? 

 • En wat speelt er nog?  Doorgaan zijn er meerder factoren die een rol spelen.  Persoonlijkheidskenmerken, tegenslagen, hoe je je werk organiseert, work/life balans, …
  Het vraagt moed om een burn-out op die manier grondig aan te pakken, maar zo halen we wel de mooiste resultaten.   Als je daarvoor open staat is dat ook jouw belangrijkste garantie op een duurzaam herstel. 

 • Tot slot gaan we ook kijken naar jouw (werk)omgeving. Wat zijn de daar omstandigheden die  het lastig maken.   Dat is vaak een mix van heel duidelijke en minder zichtbare stoorzenders.   In welke mate heb je impact op die factoren?   Dan pakken we die aan!  En we bekijken ook hoe je wil omgaan met die zaken waar je geen impact op hebt. 
  Je omgeving kan ook een hulpbron zijn.  Hoe kan je je omgeving betrekken zodat jij optimaal opnieuw aan de slag kan in het leven dat jij wenst?

Wat levert het je op?

Een realistische, haalbare langetermijnoplossing
waardoor jij weer in je kracht staat,
dicht bij wat voor jou belangrijk is.

Praktisch

 

Voor coaching kan je terecht

in de coachruimte in De Spinnerij 

Lokerenbaan 110-118

Zele (Oost-Vlaanderen)

 Verkies je een afspraak bij jou op het bedrijf, een wandelcoaching of een digitale coaching? Dat kan ook!

Als coach ben ik erkend door : 

gezamelijk-logo-transparant-vesb-300x91.

De start van het begeleidingstraject is een intakegesprek.  In dit kennismakingsgesprek geef jij aan wat jouw concrete vraag of problematiek is.  Ik leg jou uit hoe we daarmee aan de slag kunnen gaan en wat je wel of niet kan verwachten. 

Na het intakegesprek beslis jij of je al dan niet verder gaat met het traject. 

 

Hoe lang zo’n traject duurt verschilt van persoon tot persoon en is bij het begin niet altijd makkelijk te voorspellen.   Sommige mensen hebben voldoende baat van enkele sessies, terwijl anderen graag langer begeleid worden.  

 

Uiteraard beslis jij op elk moment zelf of je nog verder wenst te gaan.

 

Aarzel niet me te contacteren en af te spreken hoe, waar & wanneer we van start kunnen gaan. 
Twijfel je nog?  Geen probleem, dan maak ik graag tijd voor jouw vragen.

 

Contacteer me

Addisi - Hilde Van Damme

Zele - België
hilde@addisi.be

0473/947964
Praktijkadres:
Lokerenbaan 110-118,

Zele

 • Facebook Social Icon
 • Twitter
 • LinkedIn

AfsPraak maken:onmiddelijke boeken. Klik hier.

© 2023 by Lee Phan. Proudly created with Wix.com

Contacteer me

Addisi - Hilde Van Damme

hilde@addisi.be

0473/947964
Praktijkadres 1:
Lokerenbaan 110-118,
Zele

Praktijkadres 2:
Hofstee 43, Opdorp

 • Facebook Social Icon
 • Twitter
 • LinkedIn

AfsPraak 

onmiddelLijk boeken Klik hier

Je vraag via mail